Google Zoekmachine Optimalisatie – Slimmer – Sneller Hoger In Google

Google Marketing & Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimalization, een ander woord voor zoekmachine optimalisatie.

Met zoekmachines bedoelen we natuurlijk Google, maar er zijn ook andere “vergeten” zoekmachines zoals Bing van Microsoft, maar die is lang niet zo populair als Google, iedereen “googled” tegenwoordig even snel iets.

Iedereen wil ook graag snel en op pagina 1 van Google komen met het bedrijf of dienstverlening, maar omdat Google zo populair is, is de concurrentie ook navenant.

Vaak duurt het maanden en kost het duizenden euro’s aan consultancy en internetmarketing bureau’s om uw website hoger te krijgen, en zelf moet u ook nog de nodige moeite doen om uw website aan te passen, bij te houden etc.

Kan dit nu niet makkelijker, sneller en betaalbaarder?
Ja, dat kan!

Wist u dat YouTube de op één na grootste / populairste zoekmachine is, na Google zelf?
En… wie is de eigenaar van YouTube? Juist… Google! En Google LOVES Google.

Ik pas intelligente technieken toe om uw positie binnen YouTube EN Google snel te versterken.
Velen proberen via SEO technieken, bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website en zogenaamde “backlinks” om hoger in Google te komen.

Deze methode werkt wel, echter is het veelal een proces wat maanden kan duren (gemiddeld 3-6 maanden).

Ik heb een techniek ontwikkeld die dit proces vele malen kan versnellen, vaak al binnen 30 dagen, en het komt geregeld voor dat ik u al in ca. één week op de eerste of tweede pagina van Google heb kunnen plaatsen.

De technieken die ik gebruik zijn volledig white-hat, dit betekent dat ik geen trucs gebruik zoals het spammen van duizenden Chinese links naar uw website, om u kunstmatig hoger te krijgen.

Ik doe sinds 1998 aan SEO en Internet Marketing voor mezelf, maar vanwege de grote vraag heb ik een gloednieuwe dienstverlening opgezet speciaal voor starters en kleine ondernemers, vandaar dat deze pagina nog niet zo uitgebreid is met mooie flitsende plaatjes en lachende knappe dames 🙂

Kijk eens bij de praktijkvoorbeelden (case studies) van klanten waar ik successen mee heb geboekt. Referenties en voorbeelden zijn volop op aanvraag beschikbaar.

Voorbeeld:

Stel: U heeft een klussenbedrijf en uw werkgebied is rondom uw vestigingsplaats (een middelgrote stad zoals Alkmaar).

Uw specialiteiten zijn: Deuren plaatsen, kozijnen plaatsen, kozijn reparatie, laminaat leggen, kleine verfklussen.

Want wat is dan het doel van hoger in Google:
U wilt graag niet alleen gevonden worden in Google, maar ook daadwerkelijk worden gebeld of gemaild door potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in uw dienst of product.

De mooie mannen en vrouwen in pakken noemen dit met een mooi woord: Leadgeneratie. (overigens heb ik daar niets tegen hoor…)

Wat ga ik voor u doen:
In dit voorbeeld ga ik er voor zorgen dat uw bedrijf op pagina 1 of 2 van Google en/of YouTube komt voor het steekwoord:  “Kozijnreparatie Alkmaar”, maar het kan ook zo zijn dat dit “Kozijnreparatie bedrijven Alkmaar” wordt, ik onderzoek wat de beste steekwoorden zijn voor uw bedrijf.

Nu zullen er niet honderden mensen per dag zijn die bv. zullen zoeken naar “Kozijnreparatie Alkmaar”, hooguit enkele tientallen (of zelfs enkele).

U zult dus niet veel bezoekers per dag op uw website / dienstverlening krijgen (er zijn immers ook nog concurrenten die deze bezoekers zullen krijgen, mensen willen graag vergelijken), maar dit is totaal geen probleem!

Hoe ze u dan vinden?
Ik ga er voor zorgen dat u op de eerste of tweede pagina van Google terechtkomt met een speciale positie die niet te missen is tussen uw concurrentie.
Geloof me… uw concurrentie zal zich verbaasd afvragen hoe u dat zo snel voor elkaar gekregen heeft…

En dan is DIT Uw Directe Winst:
De mensen die WEL op uw site komen, zullen op een speciale pagina belanden (ook wel een landingspagina genoemd), die meteen in één oogopslag te zien krijgen waarom ze bij u op het juiste adres zijn voor uw dienst en dit ook direct kunnen bestellen of aanvragen.

Op deze manier krijgt u de juiste mensen voor uw product of dienst op uw site met een hoog conversie ratio, dit betekent dat de kans bovengemiddeld groot is dat een geïnteresseerde ook daadwerkelijk bij u iets af gaat nemen.

(Ik kan de ideale landingspagina voor u maken tegen meerprijs)

Met één enkele opdracht / order per maand kunt u de kosten voor de zoekmachineoptimalisatie er al uit hebben! Daarna is elke volgende of nieuwe opdracht dan natuurlijk pure winst voor U!

De video’s blijven jarenlang op YouTube staan, en fungeren dan verder als gratis advertenties voor u.

U betaalt één maandelijks, vast bedrag voor het “huren” van de video’s en het onderhoud van de positie in Google. U hoeft geen Facebook pagina te onderhouden, Twitterberichtjes te plaatsen etc., dus u kunt gewoon doorgaan waar U goed in bent: Uw dienstverlening!

Als uw bedrijf wel baat heeft bij bv. een Facebook pagina die regelmatig geupdate wordt (denk aan events zoals een partyservice) dan kan ik u deze diensten ook aanbieden en volledig uit uw handen nemen!

Doe waar je goed in bent: Het verkopen en leveren van je product of dienstverlening, wij zorgen voor de marketing. Het is een complete Done-For-You Service.

Hoe gaat dat allemaal in zijn werk en vooral: wat levert voor je op?

Ik laat het graag in een persoonlijk gesprek aan je zien. Neem direct contact met mij op voor een afspraak.

SeoWinst.nl - WhatsApp

0655706234

E-mail: eric.sminia@jesso.nl

 

 

 

Zoekmachine optimalisatie op wikipedia